Beställ DVD- och CD-skivor

CD-skivan – Basal Kroppskännedom – Medveten närvaro i rörelse och vila

Nu kan du köpa vår övnings-CD för 120 kr + frakt 25 kr!

CD:n innehåller tre spår med övningar: sittande (5 min), stående (11 min) och liggande (13 min). Övningarna beskrivs i omslaget med text och bilder.

Du beställer den genom att skicka ett mail till agneta.winberg@gmail.com. Om du hellre vill ringa är telefonnumret 0470-28831. Du betalar i efterskott, fakturan kommer tillsammans med CD:n.

Du kan minska kostnaden ytterligare genom att beställa flera skivor samtidigt. Vid beställning av 2-4 skivor kostar frakten 35 kr och beställer du 5 eller flera, så blir det fraktfritt.

Idé och produktion: Amanda Lundvik Gyllensten och Agneta Winberg

Röst: Agneta Winberg

Medverkande på bilderna: Maria N. Ovesson

Fotograf: Magnus Gyllensten

 

DVD-skivan – Basal Kroppskännedom – Rörelser för hälsa och vitalitet

Basal Kroppskännedom – rörelser för hälsa och vitalitet är en DVD som producerats av IBK. Den vänder sig till alla som är intresserade av metoden, både nybörjaren och den som redan fått en introduktion.

Du leds i några av de grundläggande övningarna av Amanda Lundvik Gyllensten. Programmet innehåller övningar i liggande (20 min), stående (20 min) och sittande 5 min. Instruktioner finns både i inledningen av DVD:n och på omslaget.

DVD:n kostar 250 kr inklusive moms och säljs fraktfritt inom Sverige. Vid försäljning till utlandet tillkommer porto. Du beställer den genom att skicka ett mail till agneta.winberg@gmail.com. Om du hellre vill ringa är telefonnumret 0470-28831. Du betalar i efterskott, fakturan kommer tillsammans med DVD:n.

Medverkande: Amanda Lundvik Gyllensten, Kent Skoglund, Agneta Winberg

Fotografer: Thomas Björn och Magnus Brunskog