Vår nya lärarkandidat – Maria Eklund

Vår nya lärarkandidat presenterar sig:

Jag heter Maria Eklund och är ny lärarkandidat i IBK. Jag bor på Hammarö och arbetar vid Enheten för Stressrelaterad ohälsa i Karlstad sedan tio år. Där arbetar jag i ett tvärprofessionellt team med stressrehabilitering i grupp och individuellt, min huvudsakliga behandlingsmetod är Basal Kroppskännedom.

Tidigare har jag arbetat med neurologisk rehabilitering och habilitering, råd och stöd vid neuropsykiatriska diagnoser, samt vid en mottagning för ätstörningar. Privat är jag i naturen så ofta jag kan, umgås med vänner och mediterar regelbundet.

Tack för förtroendet att påbörja utbildningen till BK-lärare. Nu ser jag mycket fram emot att få lära mig mer och assistera vid min första BK A-kurs i slutet av september!

Maria Eklund